VBAG-Blauw
Voorbeelden 2

Na eten veel boeren, winderigheid, opgezette maag/buik, hartkloppingen,  slecht slapen en veel prikkelingen onder borstbeen

Man komt met heel diverse klachten naar de praktijk. Hij heeft al van alles geprobeerd, maar niets mocht hem baten. Eigenlijk gelooft hij er niet mee zo in. Bij hem wordt een verteringsprobleem vanuit de pancreas vastgesteld. Tevens zijn de bijnieren uit balans met gevolgen voor de zuur-base-huishouding (pH) van de weefsels, waardoor de gewrichten zijn aangedaan. Hiervoor worden naast homeopatische middelen ook voedingsadviezen aangeraden. Ook blijken een Carpaal Tunnel Syndroom en gevoeligheid voor Chinees eten hem parten te spelen. Na het derde consult gaat het heel goed met hem en spreken we na een half jaar nog een keertje af om eventuele terugval op tijd te signaleren.

Algehele malaise, maag- en darmklachten, spierpijn, krampen, ontstekingen, rugpijn, hoofdpijn, concentratiestoornissen, lusteloosheid.

Man komt sept. 2009 als eerste in mijn nieuwe praktijk in het zuiden. Er wordt een mineraal dat een relatie heeft met de energiehuishouding niet goed opgenomen. Tevens  wordt zijn lever ondersteund. Na het eerste consult merkt hij al verbetering en kan weer aan het werk, terwijl hij heeft overwogen zijn bedrijf te moeten stoppen. Zijn gezondheidsproblemen blijken ook in de Calcium-Magnesium-huishouding te liggen. Als daar een balans in wordt gevonden heeft hij na het derde consult geen klachten meer en neemt in januari 2010 weer grote opdrachten aan.

Student moet zijn studie staken: Totaal geen energie, altijd verkouden, "watte" in z'n hoofd waardoor z'n geheugen hem in de steek laat,  allergie voor huisstofmijt.

Er  blijken veel poliepen in zijn midden neusholte. Hij wil verder met de studie en liever geen operatie. Een maand na zijn eerste consult voelt hij zich al veel beter. Kan weer beter onthouden, de waas in zijn hoofd is veel minder, duizelingen heeft hij niet meer. Na nog een maand kan hij langzaam zijn studie weer hervatten. Naast Mesologie heeft hij gelijktijdig een osteopaat bezocht.

[Welkom] [Betekenis] [Welke klachten?] [Werkwijze] [Contact/Tarief] [Route] [Verzekering] [Wie ben ik] [Voorbeelden 1] [Voorbeelden 2] [Folder Mesologie]